-
Priprema10 min
-
Kuhanje15 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
Šparoge blanširajte u slanoj vodi oko 3 minute, a zatim procijedite.
Tjesteninu Farfalle skuhajte u slanoj vodi prema uputstvu na pakovanju.
Procjedite tjesteninu, sačuvajte malo vode od kuhanja kako biste razrijedili umak.
Ocijeđenu tjesteninu dodajte u zdjelu zajedno s umakom Pesto Rosso, šparogama, mini mozzarellom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.
Izmiješajte, a ako je potrebno dodajte malo vode od kuhanja tjestenine. Poslužite odmah.
Pratite nas na Instagramu njam.ba da biste bili u toku sa novim receptima i ne zaboravite ostaviti komentar ispod i napisati nam kako je ispala Vaša tjestenina!
Farfalle sa pesto rosso, mozzarellom i šparogama
Sastojci
Follow The Directions
Šparoge blanširajte u slanoj vodi oko 3 minute, a zatim procijedite.
Tjesteninu Farfalle skuhajte u slanoj vodi prema uputstvu na pakovanju.
Procjedite tjesteninu, sačuvajte malo vode od kuhanja kako biste razrijedili umak.
Ocijeđenu tjesteninu dodajte u zdjelu zajedno s umakom Pesto Rosso, šparogama, mini mozzarellom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.
Izmiješajte, a ako je potrebno dodajte malo vode od kuhanja tjestenine. Poslužite odmah.
Pratite nas na Instagramu njam.ba da biste bili u toku sa novim receptima i ne zaboravite ostaviti komentar ispod i napisati nam kako je ispala Vaša tjestenina!
Ocijeni